Pomembno pomembno pomembno

Dragi starši!

Tokrat povsem na kratko, da vam ne ukrademo preveč hitro izginjajočega decembrskega časa …

1. SREČELOV potrebuje DOBITKE! Kako lahko pomagate? Lepo bi bilo, če bi se vsaj približali lanskoletni beri dobitkov – pa smo blizu polovice … Če se skupaj potrudimo, bo zagotovo šlo. Imamo še nekaj dragocenih dni časa … Za srečelov so primerni dobitki, ki jih lahko darujejo posamezna podjetja – proizvajalci, trgovci, zastopniki. Tudi reklamni izdelki pridejo prav, če so vsaj približno v skladu s tem, kar razveseljuje otroke. Samo sladkarij se poskusimo izogibati. Jih je že sicer preveč naokrog.

2. DELAVNICE – imamo izjemno pestro sestavljanko različnih delavnic in prodajnih programov, ki jih pripravljajo otroci skupaj z učitelji. Imamo tudi nekaj lepih idej za delavnice s strani staršev – še je prostora za kakšne dinamične ali pravljične vsebine. Predvsem pa PROSIMO za DONACIJO MATERIALOV –  predvsem  pisarniški, papirnati ali podobni so zaželeni in če lahko dobimo vsaj delno donirane, bo to prispevalo k uspehu Bazarja. Torej – kdor koli ima možnost preko svoje zaposlitve, znanstev ali kakor koli drugače poskrbeti za katerega od navedenih materialov, naj se oglasi v ponedeljek – na mail ge. Bredi Pungerčar breda.pungercar@guest.arnes.si, ki vodi evidenco vseh delavnic.

3. KOLEDAR JE NA VOLJO vsako jutro med 7.30 in 8.00 na info pultu. Lahko pa starši pridejo tudi v tajništvo ravnateljice in ob predaji donacije prevzamejo svoje želene izvode (verjetno je koledar lepo darilo v družinah tistih otrok, ki so prispevali svoje avtorsko delo zanj).

4. Če so kje še kakšne pridne roke, ki bi želele prispevati pri peki peciva za Bazar – prosim, javite se Lidiji (lidija.bembic@gmail.com), da bo vsaj okvirno vedela, koliko prostora predvideti za prodajo peciva.

5. Kdo je pripravljen pomagati NA BAZARJU, pa se še ni uspel prijaviti v ekipo? Dobrodošli – javite se meni, Simoni ali Bredi (ali vsem trem) – s pripisom, kje oz. kako bi lahko pomagali!

Ste si VSI že REZERVIRALI svoj čas V PETEK, 20.12.2013?

Začnemo že ob 16.30 (sprememba!) – s koncertom vseh pevskih zborov v 3. nadstropju.

Toliko najbolj aktualnega in nujnega ta trenutek. Z več informacijami se oglasimo v naslednjih dneh. Medtem pa sestavljamo, pripravljamo, pečemo …

V imenu vseh pridnih

Polona

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: