Miklavževanje

Dragi starši,

DSC_0056

prvi dogodek v organizaciji šolskega sklada v letošnjem šolskem letu bo Miklavževanje, do katerega nas loči samo še dober mesec dni.

Za dogodek potrebujemo kar nekaj materiala, iz katerega bodo učitelji in učenci ustvarili razne izdelke za prodajo, nekaj pa ga bomo rabili tudi za delavnice za otroke in starše, ki se bodo odvijale na prireditvi.

V ta namen zbiramo kose filca in usnja, barvni šeleshamer, zlate, srebrne in bele spreje, lepila z bleščicami, okrasne vrvice, barvni krep papir, čajne svečke, plastelin, volno, gumbe, šivanke, sukanec in podobno.

Kdor ima kaj tega materiala doma ali ga ima možnost pridobiti po ugodnih cenah, prosim, naj to sporoči na naslov

kfurmanjug@gmail.com. Poleg tega zbiramo tudi najrazličnejše dobitke za srečelov – če najdete kaj primernega doma, v službi ali pri znancih in sorodnikih, vas prosim, da prineste gospe Bredi Pungerčar, ki ima pisarno poleg tajništva šole. Primerna je tudi kakšna dobro ohranjena igrača ali knjiga, ki jo boste našli doma med počitnicami in je ne rabite več.

Prisrčno vas vabim k sodelovanju, le s skupnimi močmi bo letošnje miklavževanje prijetno druženje, ki bo tudi koristno za naše otroke kot uporabnike sredstev Šolskega sklada.

Želim vam lepe počitnice

Ksenija Furman

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: