Koledar 2016

Pozdravljeni dragi starši,

koledar2016

že tretje leto zapored je v sodelovanju med otroki, učitelji in starši nastal prečudovit družinski koledar “Zelena Ljubljana 2016”.

Sedaj s koledarjem zbiramo donacije za Šolski sklad. S koledarjem bomo nagradili vsakogar, ki bo doniral 5 evrov ali več Šolskemu skladu.

Koledar je poseben, ker je plod sodelovanja in prostovoljstva.

Naši otroci so pod mentorstvom svojih učiteljev ustvarili dela, iz katerih je že tretje leto zapored mama oblikovalka Andreja Trbuha Kukec podarila več dni svojega dela in brezplačno ustvarila prečudovit koledar.
Lori Rakun in Natalie Lisac sta prostovoljno koledar pregledali pred tiskom in tako poskrbeli, da v koledarju ne bo kakšnih napak. Pri tem je pomagala tudi učiteljica Špela Ivančič, ki je usklajevala celoten proces na šoli.
Dedek in oče Jože in Boštjan Koleta sta koledar natisnila v svoji tiskarni z minimalnimi stroški, babica Sonja Vidmar iz tiskarne pa je poskrbela, da bo koledar pravočasno narejen.

In kako lahko pomagate vi?

  • Zjutraj, ko pripeljete svoje otroke v šolo, vas bodo za pultom sprejeli učenci 8.B-razreda, ki bodo vsako jutro prej vstali, da lahko vi na enostaven način donirate 5 evrov ali več in prejmete koledar. Razveselite jih z donacijo! Ti učenci bodo pod mentorstvom svoje učiteljice Jadranke Bosiljevac s koledarjem nagrajevali donacije tudi na Božičnem bazarju v četrtek, 17. 12. 2015.
  • Vaš otrok lahko prinese donacijo/e v razred, kjer bo prejel koledar/je.
  • Koledarje lahko uporabite za vaša božična, novoletna ali poslovna darila. Dvignete jih lahko vi ali vaš otrok v tajništvu ravnateljice, v zameno za donacijo.
  • Koledarje lahko pokažete vašim sodelavcem in jih nagradite za njihovo donacijo Šolskemu skladu. Koledarje dvignete v tajništvu ravnateljice in naknadno prinesete zbrane donacije ali vrnete koledarje, če vam ne uspe pridobiti donacij.
  • Koledarje lahko pokažete v vaši poslovalnici, če jo imate – smučarski servis, trgovina, čistilnica, knjigarna ali v poslovalnici, ki je v lasti vaših prijateljev…in z njim nagradite donacijo vaših oz. njihovih strank.
  • Podprete svoje otroke pri akciji “Pokažimo koledar in zberimo donacije v svojem bloku”,  ki se začenja z današnjim dnem in o kateri boste prejeli dodatno obvestilo.

Lahko smo ponosni na koledar, ki ga skupaj ustvarimo vsako leto.

V šolskem letu 2013/14 smo s koledarji zbrali 2.022,80 evrov, v letu 2014/15 pa 1.591,50 evrov donacij za Šolski sklad. Tudi letos nam bo uspelo, če bomo vsi stopili skupaj.

Vsakdo lahko pomaga po svojih močeh. Skupaj zmoremo več!

Lep dan želim vsem

Simona Svetec, za Šolski sklad

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: