Bili smo zelo uspešni

Pozdravljeni dragi starši in učitelji,

15bazar49

lepo in zabavno je bilo na našem Božičnem bazarju.

Prešteli smo zbrane donacije in z veseljem vam sporočam, da smo zbrali rekordnih 3.391,91 evrov in s tem omogočili udejanjanje poslanstva Šolskega sklada tudi v prihodnje.

Zahvala gre vsem učiteljem, otrokom ter vam, dragi starši, za podporo in sodelovanje.

Vsi učitelji in vodstvo šole so veliko prispevali k temu uspehu, še dodatno pa Mojca Goltes, ki je vodila podatke o materialu za delavnice, Rožle Bratec Mrvar, ki je skrbel za objave na spletni strani, Irena Drobež, ki je poskrbela za plakate, Breda Pungerčar, ki je sprejemala dobitke in organizirala vse po malem in tudi Jadranka Bosiljevac, ki je z učenci 8. B-razreda skrbela za stalno ponudbo koledarjev na bazarju.

Še posebej bi se radi zahvalili staršem, ki ste prispevali dobitke za srečelov in material za delavnice: Mojci Sekulič iz podjetja Prema, Gregorju Hrbarju iz Zelenega zabojčka ter staršem iz podjetij Mini Teater, Vorago, Goodyear, Adriatic Slovenica, Mojačokolada.si, MOL, FSB in tudi vsem, ki ste prinesli pecivo, marmelado za palačinke, čaj, med in materiale od doma.

Zahvaljujemo se vsem staršem prostovoljcem, ki ste pomagali na stojnicah bazarja: Monika Caltran, Lori Rakun, Lilijana Dakić, Ksenija Furman Jug, Barbara Šmon, Mojca Leben Milavec, in staršem, ki ste vodili ustvarjalne delavnice: Anja Starman in Damjana Bajec, Marija Vukman, Saša Roškar, Jasmina Klančart ter ge. Teji Baloh, ki je letos pomagala usklajevati in organizirati vse to.

Sedaj vas še prosimo, da podprete in spodbudite svoje otroke:
1. da se pridružijo skupini, ki v domačem bloku ali ulici s koledarjem obdari sosede kot zahvalo za njihovo donacijo šolskemu skladu (ostalo je le še slabih 100 koledarjev in letos želimo vse do zadnjega podariti za donacijo).

Koledarje dobite v tajništvu ravnateljice ali pri meni (Simona Svetec, 051 321 025);

  1. da pridobijo še kakšnega dohodninskega donatorja v krogu vaših prijateljev, sorodnikov, sosedov in prinesejo izpolnjen obrazec, ki so ga prejeli v šoli. Obrazce bo šola poslala na FURS v prihodnjem tednu.

Tudi vaš predstavnik Šolskega sklada v razredu, ki vas redno informira, bo vesel vašega odziva, mnenja ali povratne informacijo v zvezi z njegovim delom in Šolskim skladom.

Zadovojni smo lahko, da smo skupaj naredili nekaj dobrega!

Vsem vam želim zadovoljstva in veselja med prazniki, v prihajajočem letu pa vsega dobrega!

Simona Svetec

za Šolski sklad

 

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: