Koledar 2017

koledar2016

Dragi starši,

tudi letos že četrto leto zapored v sodelovanju med otroki, učitelji in starši nastaja družinski koledar – tokrat na temo vode. S koledarjem bomo tako kot vsako leto zbirali donacije za Šolski sklad – podarili ga bomo vsakomur, ki bo doniral 5 evrov ali več Šolskemu skladu. To bo možno že na prazničnem bazarju 1. decembra in tudi v naslednjih decembrskih dneh pri vhodu v šolo.

Letos kot novost ponujamo možnost staršem, ki imate podjetje in bi želeli koledar uporabiti za poslovna darila. Za vas lahko natisnemo 50 ali več izvodov, če želite tudi z vašim logotipom. Tako lahko dobite unikatno poslovno darilo, ki je izdelek tudi vašega otroka in obenem pomagate Šolskemu skladu.

Kogar ta možnost zanima, naj se čim prej oglasi na simonaxsvetec@gmail.com, ker gre koledar v tisk že prihodnji teden, 25. 11. 2016
Koledar je vsako leto poseben, ker je plod sodelovanja in prostovoljstva. Naši otroci so pod mentorstvom svojih učiteljev že ustvarili čudovita dela na temo vode, iz katerih bo že četrto leto zapored mama oblikovalka Andreja Trbuha Kukec podarila več dni svojega dela in brezplačno ustvarila koledar. Učiteljica Špela Ivančič usklajuje celoten proces na šoli, dedek in oče Jože in Boštjan Koleta bosta koledar natisnila v svoji tiskarni z minimalnimi stroški, babica Sonja Vidmar iz tiskarne pa bo poskrbela, da bo koledar pravočasno narejen.

Skupaj zmoremo več!

Lep dan želim vsem

Simona Svetec, za Šolski sklad

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: